Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate stabileste baza pe care orice date personale pe care le colectam de la dvs. sau pe care ni le furnizati, vor fi prelucrate de catre noi. Persoanele care se vor inregistra pe site-ul nostru vor primi informatii care le vor explica politica noastra de utilizare a datelor personale. Cititi cu atentie urmatoarele informatii pentru a intelege exact practicile noastre privind datele dvs. personale,modul in care le vom folosi, cat si optiunile care stau la dispozitia dvs.

NewMediaCasting.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze in orice moment conformitatea cu regulile GDPR. NewMediaCasting.ro (”Noi”) suntem hotarati sa protejam si sa respectam intimitatea dumneavoastra. Speram sa atragem si sa pastram interesul dvs. fata de NewMediaCasting.ro si sa imbunatatim interactiunea cu site-ul nostru.

In randurile de mai jos veti gasi tot ce este nevoie sa stiti despre prelucrarea datelor personale ca si utilizator al site-ului nostru – ce date colectam, scopul prelucrarii datelor, ce facem cu ele, cat timp pastram datele tale personale , drepturile tale si cum ne poti contacta cu orice intrebare legata de GDPR si protectia datelor tale.

Avem PRINCIPII in ceea ce priveste confidentialitatea care explica modul in care percepem noi protectia datelor dvs.personale in NewMediaCasting.ro:

  • Depunem eforturi pentru a mentine informatiile tale in siguranta si implementam de fiecare data masuri de siguranta.
  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Vom folosi datele dvs personale doar pentru a va imbunatati experienta de navigare si descoperire a serviciilor noastre.
  • Vom proteja datele dvs. ca si cum ar fi ale noastre, la cele mai inalte standarde disponibile.
  • Colectarea datelor personale se va face doar cu acordul dvs. numai in scopurile specificate in acest document;
  • Datele dvs personale vor fi mereu verificate, iar daca datele sunt incorecte le vom sterge sau actualiza,acolo unde este cazul.
  • Toate datele dvs personale vor fi pastrate confidential si vor fi distribuite persoanelor terte doar cu scopul oferirii de servicii conform acordurilor prestabilite.
  • Orice modificari care vor aparea pe viitor cu privire la politica noastra de confidentialitate vor fi afisate pe www.newmediacasting.ro si,dupa caz, va vor fi notificate prin e-mail. Va rugam sa verificati frecvent pentru a fi la curent cu toate modificarile sau actualizarile politicii noastre de confidentialitate.
  • Detii accesul si iti poti sterge propriile tale date personale oricand doresti doar prin stergerea CONTULUI personal.
  • Verificam periodic conturile si activitatea dvs. promovand astfel siguranta si securitatea in cadrul si in afara serviciilor noastre, cum ar fi investigarea activitatii suspecte sau incalcarea Termenilor Nostri si a Politicii de Confidentialitate a Datelor Cu Caracter Personal.
  • 1. Ce fel de date cu caracter personal colectam?

    Cu referire la categoriile de date cu caracter personal procesam urmatoarele informatii:

    • Crearea Contului de utilizator folosind date personale (Nume/Prenume, Adresa de domiciliu, Adresa de E-mail, Numar de telefon, Data Nasterii etc)
    • Datele actelor de identitate
    • Imaginea (poza sau filmare a unei persoane)
    • Parola (Se cripteaza si noi nu avem acces la parola/parolele tale)
    • Datele despre retelele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

    Pentru a furniza serviciile noastre de casting, avem nevoie sa prelucram informatii despre dvs. . Tipurile de informatii pe care le colectam depind de dvs si puteti afla oricand cum sa accesati si sa stergeti informatiile pe care le colectam vizitand SETARI CONT.

    Pentru a comunica cu dvs. utilizam informatiile de care dispunem pentru a va trimite mesaje text sau apeluri telefonice, astfel veti fi la curent cu toate Castingurile/Proiectrele noastre si veti fi informati cum sa participati la realizarea acestora. De asemenea, utilizam informatiile dvs. pentru a va raspunde atunci cand ne contactati.

    De asemenea, utilizam module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. Totodata, permitem altor persoane să utilizeze module cookie.

    Când utilizați site-ul Newmediacasting.ro (inclusiv modulele cookie sau tehnologii similare de pe site-urile altora), primim informații despre adresa dvs. IP, locația pe baza de IP, serverul proxy, sistemul de operare, browserul web și modulele de completare, identificatorul de dispozitiv. Dacă utilizați serviciile noastre de la un dispozitiv mobil, dispozitivul respectiv ne va trimite date referitor la locația dvs., pe baza setărilor dispozitivului mobil utilizat. Vă vom solicita să optați pentru acceptare înainte de a utiliza GPS sau alte instrumente pentru a identifica locația dvs.

    2. Scopul prelucrarii datelor dvs. personale si cine are acces la datele dvs.

    NewMediaCasting.ro foloseste datele dvs. personale cu scopul de a va informa, din cand in cand, despre viitoarele proiecte si posibile castinguri.

    Folosim datele dvs personale in temeiul furnizarii unui serviciu la standarde inalte de calitate conform legislatiei in vigoare. In urma consimtamantului dvs. va vom furnizam comunicari din partea Clientilor Nostri/Colaboratorilor/Caselor de Productie/Regizorilor folosind datele dvs. personale astfel putem sa iti organizam participarea in cadrul proiectelor noastre (transmiterea de informatii relevante, program, buget, drepturi, confirmarea participarii).

    Datele dvs. vor fi folosite doar in scopurile mentionate si sunt dezvaluite tertilor enumerati mai sus. Depunem toate eforturile pentru respectarea Regulamentului de Protectie a Datelor Personale de catre tertii nostri si ii vom tine la curent de fiecare data cu modificarile din Politia noastra de Confidentialitate.

    Datele dvs personale sunt administrate intern (baza de date generala a site-ului www.newmediacasting.ro, baza de date colaboratori, baza de date participanti proiecte de casting) pentru furnizarea serviciilor noastre si in temeiul legal pentru situatiile guvernate de codul fiscal in vigoare. La bazele de date interne au acces angajati autorizati, care au primit instruirea necesara pentru respectarea securitatii bazelor de date.

    Tertii care au acces la datele dvs. personale sunt impartiti in mai multe categorii. Va vom prezenta mai jos aceste categorii, cat si temeiul transferului. Accesul catre terti (mai putin catre autoritati sau institutii) este guvernat de un contract de colaborare/prestari servicii care cuprinde prevederile legale de protectia datelor personale si respectarea noului Regulament GDPR.

    Acestia sunt:

    • Terti imputerniciti – acele societati comerciale carora le furnizam servicii de casting si servicii de interpretare (casele de productie, agentiile de media, agentii de casting, companiile care ne ajuta tehnic sa iti oferim servicii de inalta calitate avand ca scop monitorizarea, analiza site-ului sau a bazei de date offline)
    • Tertii care ne furnizeaza servicii contabile, legale, juridice, autoritatile si institutiile publice, auditorii si alti consultanti externi care pot avea nevoie de acces la informatii sau date pentru furnizarea serviciilor lor.
    • Tertii care furnizeaza servicii de curierat/posta, servicii de procesare plati online, servicii de trimitere mesaj text sau servicii de newsletter.

    Folosim cookie-uri si marcatori pentru a imbunatati experienta ta pe site-ul nostru (Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop, dar si recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii).

    4. Cat timp pastram datele dvs. personale?

    Pastram datele dvs. personale pentru o perioada care nu este mai mare decat este in mod rezonabil necesar si le pastram numai in scopul de a va informa,din cand in cand, cu privire la viitoarele castinguri/proiecte. Datele personale furnizate de catre dvs. prin inscrierea in baza de date vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru a furniza serviciile noastre de casting sau pana cand contul dvs. este sters.

    Pastram datele dvs cu caracter personal pe care le colectam de la tine in medii sigure. Ele fiind protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizata de catre orice organizatie sau persoana fizica.

    Unele date sunt inca stocate pe hartie, dar tindem sa digitalizam toate datele personale pe care le procesam.

    Vom intelege cand nu mai doriti sa colaboram si va vom sterge datele dvs. personale dupa un interval de timp, fara o interventie suplimentara din partea dvs. Nu vom retine date pe care nu mai doriti sa le folosim.

    Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare sunt păstrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putând fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) și o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza).

    5. Cum va puteti exercita drepturile prevazute de RGPD?

    Inca de la inceput este bine sa cunoasteti care sunt drepturile dvs. ca si persoana vizata:

    • Dreptul la informare : Aveti dreptul sa stiti, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza datele dvs. personale, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate.
    • Dreptul de acces la date : Aveti dreptul sa obtineti, din partea New Advertising Agency SRL, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si,in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile. Cu ajutorul unei cereri puteti sa obtineti o copie a datelor dvs cu caracter personal care au facut obiectul prelucrarii.
    • Dreptul de rectificare : Aveti dreptul sa solicitati rectificarea New Advertising Agency SRL a datelor dvs. cu caracter personal inexacte,incorecte sau invechite, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.
    • Dreptul la stergerea datelor : Aveti dreptul sa ne cereti sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre tine. Puteti face acest lucru trmitand o cerere prin intermediul formularului nostru dedicat pentru a solicita stergerea datelor cu caracter personal din baza noastra de date offline. Daca v-ati inregistrat online, puteti oricand dezactiva temporar sau sterge definitiv datele cu caracter personal din baza noastra de date online accesand pagina dvs de profil. In cazul in care informatiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale a New Advertising Agency SRL fata de tine, New Advertising Agency SRL ar fi incapabila sa indeplineasca aceasta obligatie contractuala. De asemenea, daca informatiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca New Advertising Agency SRL sa respecte anumite obligatii legale (de ex. Legislatia fiscala), cererea ta nu va putea fi gestionata.
    • Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor : Aveti dreptul sa obtineti, din partea New Advertising Agency SRL restrictionarea prelucrarii datelor dvs. In cazul in care vor exista restrictionari, New Advertising Agency SRL va va comunica imediat acest aspect, cu exceptia in care acest lucru se dovedeste a fi imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
    • Dreptul la portabilitatea datelor : Aveti dreptul sa primiti din partea New Advertising Agency SRL datele dvs cu caracter personal si pe care ni le-ai furnizat la inceputul colaborarii ( cele prelucrate in temeiul unui contrract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace autormate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Totodata, ai dreptul de a trimite toate aceste date unui alt operator, fara obstacole din partea noastra.
    • Dreptul la opozitie : Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. , pe care il puteti exercita utilizand link-ul ”dezabonare” sau completand ” Formularul de stergere din baza de date”. Puteti sa va opuneti,in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
    • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care pot produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
    • Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
    • Dreptul de a va restrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de New Advertising Agency SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

    Va puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre New Advertising Agency SRL la adresa : Str. Raspantiilor, Numarul 19, Sector 2, Bucuresti – in atentia domnului Marius Niculae sau la adresa de e-mail office@newmediacasting.ro cu subiectul ”Drepturi Protectia Datelor Personale”. In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau electronica) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

    6. Cum aveti acces la datele dvs?

    Ne puteti contacta cu intrebari legate de protectia datelor dvs. personale si cu orice solicitare privind exercitarea drepturilor mentionate mai sus folosind urmatoarele cai:

    • Prin E-mail la adresa : office@newmediacasting.ro
    • Prin Curier sau Posta la adresa : Str. Raspantiilor, Numarul 19, Sector 2, Bucuresti
    • Prin Telefon la numarul 0733.600.877

    New Advertising Agency SRL va va furniza toate informatiile solicitate in format electronic, atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format. In cazul in care cererile dvs. sunt excesive sau nefondate, in special din cauza caracterului lor repetitiv, New Advertising Agency SRL poate sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative sau sa refuze sa dea curs cererii dvs.

    Odata cu inscrierea in baza noastra de date sau crearea unui cont pe site-ul agentiei noastre www.newmediacasting.ro va veti da acordul ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de catre New Advertising Agency SRL conform prezentei Politici de Confidentialitate.

    Datele noastre complete:
    S.C. New Advertising Agency S.R.L.
    Punct de lucru: Str. Raspantiilor, Nr 19, Sector 2, Bucuresti
    CUI: RO32508156
    Nr inregistrare Registrul Comertului: J23/3516/201

    Formularul din pagina de contact disponibil aici.