Avem o baza de date bine conturata

Suntem in permanenta cautare de persoane noi si ne updatam baza de date anual cu fotografii recente realizate in studioul nostru.

Avem o echipa tanara, rapida si eficienta

Expertiza si clientii nostri pot confirma faptul ca fiecare proiect ales sa fie facut impreuna cu New Media Casting a fost unul de succes.

Suntem o agentie in permanenta dezvoltare

Suntem mereu in cautare sa ne dezvoltam. Folosim unelte si tehnologii moderne pentru a putea fi cat mai eficienti, iar clientii nostri sa fie cat mai multumiti.

10 ani de experienta.

New Media Casting este o agentie de casting creativa si cu o vasta experienta in domeniu. Cu mai mult de 10 ani de experienta cu actori, modele, afro, asiatici, indieni, real people avem abilitatile potrivite pentru gestionarea talentelor la nivel global.

Obiectivul nostru principal consta in construirea de relatii profesionale prietenoase cu actualii si noii clienti

Partenerii nostri

Te asteptam la sediul nostru

De luni pana vineri intre 12:00 si 19:00 te asteptam la sediul nostru unde iti vom face un set de fotografii profesionale ce vor fi adaugate profilului tau. Acest lucru iti va creste sansele de a fi selectat pentru un casting.

Daca ai nevoie de mai multe informatii te rugam sa ne contactezi.

Avem o baza de data complexa si permanent actualizata.

Baza noastra de date este foarte bine conturata si selectionata pe fiecare categorie in parte, astfel incat clientii sa-si aleaga foarte repede tipologia pe care o cauta. Suntem in permanenta cautare de fete noi si ne updatam baza de date anual cu fotografii recente realizate in studioul nostru.

Daca sunteti in cautare de anumite tipologii pentru proiectul dumneavoastra, atunci ati ajuns la Agentia Potrivita. Va puteti baza pe NEW MEDIA CASTING pentru a duce la bun sfarsit proiectul dumneavoastra si pentru a gasi tipologiile mult cautate.

Ai un proiect nou?

Daca aveti un casting urgent va rugam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon: 0724.975.393. Pentru mai multe informatii accesati pagina noastra de contact.